Termes i condicions

D'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), accepto que les meves dades siguin incorporades a un fitxer del qual és titular la FEDERACIÓ CATALANA DE FUTBOL amb la finalitat de gestionar les seves dades de contacte per organitzar esdeveniments i altres activitats socials, per a persones o grups, captació d'imatges per a la seva publicació a la pàgina web o altres mitjans de comunicació, així com l'enviament d'informació sobre els esdeveniments i activitats organitzades.

Accepto també que les dades incloses puguin ser comunicades a terceres empreses amb la finalitat anteriorment descrita. En el cas que vostè sigui menor d'edat serà necessari el consentiment exprés i per escrit dels seus pares / tutors i / o representants legals per al tractament de les seves dades de conformitat amb el que estableix el present document.

Així mateix, declaro haver estat informat de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les meves dades al domicili de la FEDERACIÓ CATALANA DE FUTBOL a info@fcf.cat, assumpte protecció de dades.